Close
Nederland Boezemweg 9, Oude Tonge
0187 - 643017
Ervaringen

Onze klanten aan het woord

Voor Bootvlaggen.nl komt klanttevredenheid op de 1e plaats. Sinds 2005 hebben wij een zeer ruime klantenkring op mogen bouwen en zijn daar dan ook trots, maar vooral ook zéér zuinig op. Wij doen er dan ook alles aan om onze klanten tevreden te houden. Zowel over onze producten als onze communicatie tijdens het gehele orderproces. Dit geldt ook voor onze ontwerpafdeling, onze reactietijden zijn kort, flexibel en proactief. Zie onderstaand een aantal reacties van klanten waar wij met recht trots op zijn!

Bootvlaggen heeft nieuwe verenigingsvlaggen en vaantjes ontworpen en geleverd. Het aangeleverde ontwerp en offerte was duidelijk en transparant. We hebben gekozen voor gemak, kwaliteit, goede service en een scherpe prijs! Op het laatst een aanpassing was geen probleem! Wij kunnen bootvlaggen.nl van harte aanbevelen.

Penningmeester w.s.v. Durgerdam

Onlangs onze vlaggen besteld bij bootvlaggen.nl Echte helemaal top, kan niets anders zeggen.Zowel de zware kwaliteit van de vlaggen, de communicatie (kunnen velen een voorbeeld aan nemen) zo ook het ontwerp. Alles verliep zeer soepel. Op tijd geleverd.. wat wil je nog meer. Volgende keer zeker weer.

Jim

Wij willen u even melden dat wij zeer tevreden zijn over de communicatie en afhandeling van de bestelling. De wimpels zien er prachtig uit en wij zijn uitstekend voorgelicht en geholpen door uw kantoormedewerker en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Wij willen u graag even deze pluim doen toekomen.

Desiré

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop wij onze nieuwe verenigingsvlag hebben aangeschaft. Het is een mooie vlag van een super kwaliteit en een frisse heldere kleur waar ons logo erg mooi op uitstraalt. De offerte was helder, de service perfect, en de vlag was snel geleverd, kortom zeker een aanbeveling waard.

Bestuur 't Neckerhop